Baníkovský týden

Jak sledovat zápasy Baníku?

Jak sledovat zápasy Baníku?

Ideálně samozřejmě na stadionu, a když na stadionu, tak v kotli :-). Ale jsou mezi námi i tací, jako třeba já, kterému prsty na končetinách bohatě stačí k tomu, aby spočítal počty svých účastí na stadionu v rámci jedné sezony. Jak může gaučový fanoušek a vandrák z obýváku sledovat Baníček?

Pokud jste předplatiteli O2 TV, pak by Vám od letošní sezony měly být dostupné v přímém přenosu všechny zápasy ligy. O2 TV nabízí i možnost předplatného na den za 99,- korun. Pravidelným divákům O2 nabízí i O2 TV Sport PACK za předplatné 199,-korun/30 dní. Obsahuje sportovní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis a ČT Sport. Služba je za tuto cenu dostupná na 1 zařízení. Možností je také s někým předplatné O2 TV sdílet. Není to ale zcela v souladu s obchodními podmínkami společnosti.

Česká televize bude pravidelně vysílat páteční zápasy, dostupné budou i v internetovém vysílání. Výjimku tvoří přenos z prvního kola, kdy bude ČT vysílat pondělní zápas mezi Baníkem a Jablonce.

Oproti předchozí sezoně nebude letos možné zakoupit přenos konkrétního zápasu na isport.cz

Streamy z ligy by měly dle svých stránek přinášet i sázkové kanceláře Fortuna a Tipsport. Podmínkou je registrace a nenulový zůstatek na herním kontu. Ani jedna ze sázkovek zatím neuvedla nějaké dodatečné podmínky, např. sázku na konkrétní zápas, přenosy tak zřejmě budou registrovaným k dispozici bez skrytého zpoplatnění. Problémem těchto streamů je nižší kvalita a malé náhledové okno. Ale ti šikovnější z Vás jej umí zvětšit, pro ty ostatní mám tip – sledujte přenosy sázkovek v jejich aplikacích na tabletu nebo telefonu, při otočení do vodorovné polohy se obraz automaticky roztáhne přes celou plochu displeje.

Poslední možností, která je mi známa, jsou různé weby, zpravidla zahraniční, se spoustou vyskakujících reklam a občas třeba i maďarským komentátorem. Odkaz na stream utkání Baníku se zpravidla najde během prvních minut zápasu v diskuzi na banicek.com .

Pokud víte o dalších možnostech, nebo máte doplnění k uvedeným informacím, napište, prosím, do komentářů, které k tomuto článku otevírám. Děkuji.

Bližší informace:

Fortuna:

http://www.ifortuna.cz/cz/novinky/prime_prenosy_z_fortuna_ligy_zdarma.html

O2 TV:

https://www.o2.cz/osobni/televize/

/Poslední aktualizace 23.8.2018/

Další články z:Baníkovský týden

Komentáře nejsou povoleny.