Fotbalové úvahy Honzy Petruse

VIDEO: Baník Ostrava

Přiznám se, že jsem hodně dlouho uvažoval, jak na kanál Naše Ostrava natočit důstojné video o Baníku. Je to celorepublikový fenomén a materiálu o něm vzniklo kvantum. Nechtěl jsem opakovat tisíckrát vyřčené fráze, rekapitulovat historii ani se zaměřovat na věrné fanoušky.

Nakonec jsem se rozhodl pro jednoduchové marketingové video, což je poloha, která mi sedí. O propagaci klubu se beztak ve svém volném čase vždy převážně starali samotní fanoušci a Chachaři z kotle, tohle je tedy jen další příspěvek této tradici.

Video je určené lidem, kteří na fotbale třeba nikdy v životě nebyli. Vše je polopaticky vysvětleno od A do Z. V jakých barvách oblečení přijít? Kam si koupit lístek? Jde platit kartou? Je na stadionu bezpečno?

Na tomto odkazu se můžete na video podívat, okomentovat jej kriticky i nekriticky (znáte to, algoritmy…), sdílet video mezi lidi nepolíbené fotbalem, vše jak je libo. Zažíváme renesanci fotbalového fanouškovství napříč Českem. Fotbalové ochozy našich rivalů se plní víc než v letech minulých a my bychom rozhodně neměli zůstat pozadu.

Na viděnou na Baníku!

Komentáře nejsou povoleny.